Hur kan du få hjälp med besiktning?

En besiktningsman har antingen en högskoleexamen eller motsvarande. Många av de som blir besiktningsmän har gått byggprogrammet på gymnasiet och arbetat inom byggbranschen innan de vidareutbildar sig. Därför kan du räkna med att när du anlitar oss för besiktning får du en person med gedigen erfarenhet och utbildning. Vi hjälper villaägare när det är dags att sälja huset och det behövs en besiktning. Vi kan också hjälpa dig att besikta inför köp för att säkerställa att bostaden du funderar på att köpa är i det skick som angetts. Du kan också kontakta oss om du misstänker att det uppstått skador på din bostad.

Vi kan utföra besiktning för varje behov

Vi arbetar med alla sorters kunder för att utföra besiktning. Från villaägaren till stora företag och bostadsrättsföreningar. När ett större företag kontaktar oss är det oftast i samband med byggprojekt när man behöver besiktningar från start till slut. Detta då ett större bygge ofta behöver inspekteras löpande under projektets gång. Våra kunniga medarbetare hjälper också företag och bostadsföreningar att gå igenom dokumentation och planer. Det innebär att läsa ritningar, inspektera så att dessa stämmer och slutbesikta. Många bostadsrättsföreningar önskar också hjälp när lägenheter byter ägare, men också vid renoveringar av lägenheter.

Vi finns där för dig när du behöver oss

Varje kund har unika behov och det har vi tagit till fasta på. Därför anpassar vi alltid din besiktning efter dina unika behov. Ibland kan det behövas att vi pratar med både nya och tidigare ägare av fastigheter eller andra bostäder. Personliga kontakter kräver att vi kan bemöta olika personer utefter olika situationer. Våra medarbetare är professionella och vänliga. Därför kan du känna dig trygg när det krävs många kontakter.

Vi har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt. Detta då det inte bara är ett grundkrav utan för att arbetet ska löpa på smidigt. Effektivitet är också viktigt, vilket vi har tagit fasta på när vi utarbetat våra checklistor. När det kommer till att göra en besiktning ska vi vara ditt självklara alternativ. Tveka inte att kontakta oss redan idag. Vi välkomnar alla frågor kring besiktningar.