Våra tjänster

När du anlitar oss har vi några ledord. Det är vi ska ha rätt kompetens och du alltid ska bli nöjd med kvalitén på vårt arbete. För att kunna möta våra ledord har vi sett till att samla all nödvändig kompetens i ett och samma företag. Du ska enkelt kunna få allt gjort som du behöver utan att behöva kontakt flera företag. Du kan också alltid känna dig trygg i att den medarbetaren som kommer jobba med dig har rätt kvalifikationer och certifikat. När vi har gjort färdig ett arbete ska du alltid ha rätt dokumentation tillhanda och allt ska vara kvalitetssäkrat.

Vad kan vi hjälpa dig med?

När det kommer till besiktningar så är en certifierad besiktningsman en garanti för att undvika framtida problem. Vi kallas också för skadeinspektörer och säkerställer att fastigheter och bostäder är trygga att vistas i. Några av de tjänster vi kan erbjuda är:

  • Slutbesiktning av stora som små byggprojekt
  • Överlåtelsebesiktningar för både köpare och säljare
  • Planering och rådgivning inför projekt
  • Rådgivning när det kommer till material

Inga projekt är för stora eller för små

Du kan anlita oss för att besikta stora som små byggprojekt. Det kan vara att du behöver en besiktningsman genom hela projektet och då ser vi till att du har rätt kompetens på plats. Vi ser alla kunder som likvärdiga, så den lilla besiktningen är lika viktig för oss som den stora. När det kommer till nöjda kunder så vet vi att det är den bästa referensen som finns. Tveka därför inte att kontakta oss!