Detta är Walger Byggkonsult AB

Varmt välkommen till oss på Walger Byggkonsult AB! Vi är ett konsultföretag som har många års erfarenhet av branschen bakom oss. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med olika typer av besiktningar. Just besiktningar är vår specialitet, och vi kan därför garantera dig en rättvis och opartisk bedömning. Tveka därför inte på att höra av dig till oss om det är så att du behöver vår hjälp!

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar

Vi på Walger Byggkonsult AB är ett företag som i nära samarbete med dig som kund erbjuder skräddarsydda lösningar utformade för att kunna passa dig på bästa möjliga sätt. Du är därför varmt välkommen att kontakta oss om du är i behov av våra tjänster så ska vi se till att du får bästa möjliga hjälp.

Vi är miljövänliga

Genom att ta hjälp av oss på Walger Byggkonsult AB kan du även med gott samvete veta med dig att du gör vad du kan för att skapa en bättre miljö. Vi är nämligen ett mycket miljövänligt företag som alltid använder oss av miljövänliga produkter. Vi gör dessutom allt som står i vår makt för att hålla våra utsläpp på lägsta möjliga nivå.