Se till att ditt hus är i rätt skick med en besiktning

När man ska flytta är det viktigt att göra en besiktning. Detta gäller dels en besiktning för det hus som du ska flytta från, dels en för det nya. Genom att göra en besiktning kan du nämligen försäkra dig om att allt är som det ska med det hus som du ska flytta till eller från. Men vad är det då man tittar efter när man besiktigar ett hus? Svaret på den frågan är att man tittar efter mögel och andra fel som det till en början kan vara svårt att upptäcka. När man besiktigar ett hus undersöker man bland annat dess fasad, tak, väggar, vind, grundkonstruktion, våtutrymmen, fönster och kök. Med hjälp av en sådan kan du därför försäkra dig om att du lämnar över ditt gamla hus till de nya ägarna i bästa möjliga skick, samt att det inte finns några dolda fel i det nya hus som du tänkt flytta in i.

Vi utför besiktningar över hela Stockholmsområdet

Vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Oavsett vilken del av staden som du bor i kan vi därför hjälpa dig med besiktningar. Tveka därför inte på att höra av dig till oss om du behöver hjälp med detta. Vi kommer då att förse dig med den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt.

Vi vet vad som krävs

Vi är ett företag som vet vad som krävs för att kunna utföra första klassens besiktningar. Efter att vi genomfört en sådan åt dig kan du därför känna dig trygg i det faktum att allt är som det ska med det hus det gäller.