Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av besiktningar. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Överlåtelsebesiktning

Planerar du att sälja eller köpa ett hus, eller kanske båda delarna? Behöver du hjälp med att göra en överlåtelsebesiktning? Då är detta en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss så ska vi besiktiga ditt hus.

img

Entreprenadbesiktning

Du som entreprenör kan också vända dig till oss för att få hjälp med en opartisk entreprenadbesiktning. Du som beställare bestämmer då vem som ska vara besiktningsman.

img

Förbesiktning

Du kan också ta hjälp av oss med förbesiktningar. Detta kan bland annat röra sig om pågående byggprojekt där det kan bli svårt att få tillgång till de utrymmen som behöver besiktigas efter att arbetet är färdigställt. Normalt sett brukar en förbesiktning utföras ca två veckor innan slutbesiktningen.

img

Slutbesiktning

Även slutbesiktningar är något som vi kan hjälpa dig med. Denna utförs efter att ett byggprojekt är helt färdigställt. Vi erbjuder också fortlöpande slutbesiktningar.